Herplaatste poezen uit mijn cattery:
(Die al alle drie in een heel fijn nieuw gezin wonen)

Soms moet je moeilijke keuzes maken in het belang van de katten. Deze keuzes waren zeker niet gemakkelijk, maar het moest.. Je kan in dit soort situaties niet aan jezelf denken.

Vorig jaar bleek dat Baronessa zichzelf en me andere meiden ziek maakte. Ik heb haar toen meteen laten steriliseren en ben op zoek gegaan naar een nieuw adres voor haar waar ze alleen kon blijven wonen, zodat ze hier zelf ook geen last meer van zou hebben. Dat nieuwe huisje heb ik gevonden bij Vera in Vreeland. Ze zijn heel erg gek op haar! Dat kan ook niet anders want het is zo´n leuke en lieve dame.. Ze is ook alleen nog maar mooier geworden! Lieve Baronessa, ik heb van je genoten en zal je nooit vergeten! <3

En toen kwam begin oktober de kans om Cataleya te kopen van cattery Meyta..! Ja.. Zo´n lief wit meisje laat je natuurlijk niet lopen! Wat een prachtig leuk meisje is dat zeg! Zo onwijs blij met dit kleine doerakje!

Helaas waren alleen Tara en Sissi dit absoluut niet.. Met Nessa heeft het ook heel lang geduurd voordat ze geaccepteerd werd, maar dat lukte wel.. Nu ging dat helaas niet.. Ze wilde er geen nieuwe ´indringer´ meer bij.. en naarmate Leya iets ouder werd en gewoon probeerde te spelen met ze, ging vooral Sissi juist steeds harder tegen haar in. Uiteindelijk waren ze steeds vaker aan het vechten, en de laatste twee weken bij elkaar zelfs meerdere keren op een dag.. Tara en Sissi zijn een geweldig stel, met zijn tweeën. Dan zijn ze gewoon op hun best! Ik heb toen dus toch, in het belang van de meiden, besloten een rustig goed nieuw huisje voor ze te zoeken. Gelukkig heb ik die gevonden bij Paul en Carolien in Lemmer. 

Ze hebben het er onwijs naar hun zin, en ook Tara is weer aan het spelen! Doet me erg goed om te horen dat ze weer helemaal hun zelf kunnen zijn daar. Hou van jullie lieve meisjes! <3

 

Raëma's Siberen | info@raemassiberen.com