Herplaatsers:

Voorlopig hebben wij geen Herplaatsers beschikbaar.

 

Eind 2016 hebben we de moeilijke beslissing genomen om Zoanne EN Page te herplaatsen. De groep was onstabiel, en de dames konden eigenlijk allemaal niet goed met elkaar overweg.. Dan was Page de baas, dan Zoanne, en Sally was altijd de klos en werd vaak gepest en aangevallen door ze. Nee dit kon niet zo blijven.
Gelukkig hebben we onze zoektocht super kunnen afsluiten, aangezien Zoanne en Page samen konden blijven, en ze ook nog is met Duke mee mochten verhuizen naar Utrecht! Super fijn natuurlijk voor hun, en ook voor ons want dit doet ons goed!
Ondertussen is Duke uitgegroeid tot een mooie sterke kerel en gaat het met Zoanne en Page ook heel goed!
Thanks Simon and Sharon for taking good care of them!!Cataleya Sammie van Meyta is herplaatst met Pils, haar zoon. En hebben het super goed! Pils groeit als kool en is al een halve kilo zwaarder dan z'n moeder haha
Leya is eindelijk weer heel goed op gewicht en is mooier dan ooit. Het is goed geweest dat we haar hebben laten helpen en dat ze nu zo geniet! 
Bedankt Bas en Sarie dat jullie hun zo'n geweldig huis met veel liefde bieden!
Mijn Tara en Sissi hebben hun nieuwe gouden mandje gevonden..! 

Beide meiden heb ik van kittens af aan. Tara een Ragdoll, heb ik net geen jaar alleen gehouden, maar vond dit toch zielig.. Toen lang en goed gezocht naar een leuk speelkameraadje voor haar. In die zoek periode heb ik het siberische ras gevonden, en daar verliefd op geworden! Het is zo'n puur en interessant ras dat ik helemaal verkocht was..
Ook ben ik toen is gaan kijken wat het allemaal inhield om eventueel een cattery te beginnen.. Best veel gedoe en heeel veel regels gevonden, maar dit was toch iets wat ik wilde! Me inzetten voor het fokken van lieve, gezonde en mooie siberen werd me nieuwe hobby! 
En toen heb ik dus Sissi gekocht als fokpoesje. Ze is nu 4,5 jaar, en heeft maar twee nestjes gehad. Voornamelijk om prive redenen, qua verhuizen enzo, dat dit niet heel erg handig is verlopen uiteindelijk. En Sissi heeft haar nestjes gehad met een keizersnede. Ze is nu geholpen doormiddel van het verwijderen van de eilijders en haar baarmoeder (dit is tijdens de laatste keizersnede gebeurd in mei 2013) Tara is al 3 jaar geleden geholpen.

Allebei de dames zijn heel erg gek op elkaar, slapen vaak samen en maken elkaar schoon enzo, ze zijn een prachtig stel! Tara is voor een poes groot, zo'n 5 kilo, en Sissi is eigenlijk iets te klein, zit net rond de 3kilo. Maar dat maakt ze juist ook zo leuk saampjes!
Ze wonen nu in Lemmer, Friesland en hebben het onwijs naar hun zin in hun nieuwe huisje! Het gaat goed met ze.. Ik zal ze nooooit vergeten <3 Maar ze hebben het beter daar dan hier bij mij thuis met de kittens.. Daar kunnen ze lekker hun zelf zijn en rustig genieten en hopelijk heeel erg oud worden! Hou van jullie lieve mooie dames! Dikke kus

 


 

 

Raëma's Siberen | info@raemassiberen.com