Nieuws

10-01-'22 We hopen dit voorjaar op een nestje van Merci en Maksim. Binnenkort volgt een update! Wat spannender is of Sally ons nog gaat verblijden met een nestje kittens van haar en Wolya dit jaar..

01-11-'21 heeft Sally een zoon gehad! Yuki, een seal silver tabby point katertje.

08-07-'21 is Sally weer vrij bevonden van HCM

Op 24 maart '21 is Merci bevallen van 4 kittens! Wachtlijst is vol.

Merci is in januari gedekt door Borya van Cattery Sibanna.

Merci is 22 september 2020 weer getest en vrij van HCM bevonden.
Beide dames zijn negatief op FelV/Fiv.

Sally is 4 juli 2019 weer getest en vrij van HCM bevonden.

Merci is 19 april 2018 bevallen van een vijfling!
Wachtlijst merci is vol!

2 februari 2018 zullen Dottie en Merci worden getest op HCM en PKD bij de Wagenrenk.  

We hebben een dekkater gevonden, en hopen van het voorjaar 2018 een nestje te gaan hebben met Merci en Yurik. (kittens zullen dan rond de zomervakantie kunnen verhuizen)

Begin december 2016 zijn onze Page, Zoanne EN kitten Duke verhuisd naar een leuk Engels stel waar ze het alle drie onwijs goed hebben!

Wij zoeken voor onze Praskov'ya Page een nieuw for ever home. We houden een kitten van haar onder optie om samen met haar te kunnen verhuizen. Mocht u dit nieuwe huisje zijn? Dan horen wij graag van u!

Datum 25 augustus 2016
Kittens van Page en Geroy zijn geboren! ook 4 kittens, één poesje en drie katertjes! Poesje zal haar mama Page opvolgen, dus blijft in de cattery. De katertjes zijn voorlopig onder optie. Een katertje hou ik nog beschikbaar voor het mee verhuizen met zijn mama Page.

Datum 20 augustus 2016
Kittens van Sally en Amando zijn geboren! 4 kittens, twee katertjes en twee poesjes. Alle kittens en mams doen het super goed! Alle kittens onder optie

Datum 7/8 april 2016
Kittens van Zoanne en Milani zijn geboren! 5 stuks, mama en kittens doen het erg goed! Allemaal al onder optie.

Datum 3-02-2016
WACHTLIJST voor het aankomende nestje is voorlopig VOL

Datum 10-12-2015 
Zoanne haar eerste HCM/PKD,cin test krijgen + FELV en FIV en alles was negatief!

Alle kittens zijn besproken en verkocht!

Datum 02-07-2015
Page is bevallen van 3 kittens! Alle drie Black Tabby Mackerel With white.

Datum 24-05-2015
Cataleya is bevallen van 5 prachtige kittens, waarvan 3 witjes en 2 poesjes! Eén van deze meisjes zal haar mama gaan opvolgen en dus bij ons blijven wonen! 

Datum 20-04-2015
Cataleya is zwanger van haar laatste nestje! We hopen de kittens ergens in week 21 te mogen verwelkomen!

Datum 08-02-2015
Wij zullen met Cataleya en Page op de Mundikat show in Uitgeest zijn. Wij zijn erg benieuwd naar de manier van keuren daar. We hopen er veel te leren, en een gezellige dag te hebben!

Datum 26-02-2015
Cataleya had gisteren op de show Best in Varieteit en haar eerste CAC punt! Page had ook haar eerste CAC punt :D Trots!
Over Zoanne waren ze ook erg te spreken, maar die is natuurlijk nog kitten en kan nog geen punten krijgen.

Datum 25-01-2015
Wij zullen op de NEOcat wereldshow in Houten aanwezig zijn met alle drie onze dames, Cataleya met dochter Zoanne, en Page.

Datum 23-12-2014
Praskov'ya Page is getest op HCM en PKD/CIN. Alles was in orde!

Datum: 4-11-2014
Moeder en kittens maken het nog steeds geweldig! Ze groeien erg goed, zijn lekker bewegelijk en zien er prachtig uit! :D

Datum: 17-10-2014
Cataleya is bevallen van 3 gezonde kittens! Twee katertjes en een poesje! Informatie te vinden onder Kittens, B nestje.
Alle drie de kittens zijn voorlopig onder optie.

Datum: 23-09-2014
Cataleya is inderdaad zwanger! Eind Oktober verwacht ze haar eerste nestje!

Datum: 24-03-2014
Praskov'ya Page Kuz'kin Dom is helemaal goed en wel aangekomen! Wat een plaatje! En echt zo lief <3 de eerste avond kroop ze al helemaal bij me op schoot en in m'n nek <3

Datum: 13-01-2014
Interessante teksten over helaas voorkomende kattenziektes:
FIP:   http://www.dierenkliniekwilhelminapark.nl/dierinfo/kat/FIP/fip.html
FIV:   http://www.dierenkliniekwilhelminapark.nl/dierinfo/kat/fiv.html
F
elV: http://www.dierenkliniekwilhelminapark.nl/dierinfo/kat/felv.html
I
k zal altijd zorg dragen dat de vaders en moeders van mijn kittens zijn getest op FIV en FelV, en de kans op FIP zo klein mogelijk te houden.

Datum: 26-10-2013
Cataleya Sammie van Meyta komt bij ons wonen! Ik krijg de eer om haar groot te brengen en in samenwerking met haar fokker, Cattery Meyta met haar te gaan fokken!

Datum 31-08-2013
Baronessa heeft een heel goed nieuw huisje gevonden en het gaat heel erg goed met haar!

Datum 31-08-2013
Ik heb de beslissing genomen om voor zeker een jaar, te stoppen met de cattery.. Om prive redenen is het voor mij gewoon niet meer haalbaar helaas..

Datum 05/06-08-2013
Baronessa is goedgekeurd op HCM/PKD en op FIV en FelV! Evenals Rafi de dekkater die gecombineerd gaat worden met Baronessa eind augustus (uiterlijk begin september)
Datum 24-06-2013
De dekkater voor Baronessa staat vast, het gaat Rafi van Moya Dorogaya worden. Een prachtige Cremé Silver Tabby Mackerel kater met wit! Zie voor meer informatie Planning/Dekkaters
Datum 24-06-2013
Met de drie kleintjes gaat het onwijs goed. Aïtan heeft er het langst over gedaan om te snappen dat je op voer moet kauwen en niet sabbelen, maar nu die het door heeft at ie ook binnen 2dagen al meteen harde brokjes! De dames doen het ook helemaal top, Zeker Aïssa groeit erg goed door!
Datum 07-06-2013
Helaas samen met de dierenarts besloten om Anando niet langer te laten lijden en hem in te laten slapen.. :'(
Hij ademde nog steeds heeeel erg moeilijk, zijn hele lichaampje bewoog mee en hij hield zijn bekkie bijna altijd open om zoveel mogelijk lucht te krijgen.. Ook at hij sinds vrijdag niet meer, we kregen er niks meer in..
Na het spuitje heeft hij nog maar 2 keer geademd, en dit bewees wel dat zijn lichaam niks meer aankon, hij heeft gevochten maar de longontsteking heeft helaas gewonnen.. Ga me kleine mannetje missen!! R.I.P. Anando
Datum 05-06-2013
Me kleine mannetje Anando moet vanavond in een soort couveuse met zuurstof.. Hopelijk haalt ie de nacht.. :(
1,5week geleden begon tara een beetje te niezen, dag daarna heel erg, en toen op zondag ook Sissi.. Op maandag meteen met alle meiden en kittens naar de dierenarts voor antibiotica. Kittens hadden toen nog nergens last van.. helaas na een paar dagen begonnen ze toch beetje te niezen en drie dagen later ook last van traanoogjes.. Meteen vanaf die avond (do30mei) ook de kittens 2druppels antibiotica gegeven, alleen via de moedermelk binnen krijgen bleek niet genoeg..! Ze waren goed op gewicht verder en sterk dus hoopte dat het binnen vijf dagen wel over zou zijn. Helaas niet.. wel wat gegroeid maar ze kwamen niet echt aan, wel bleven ze lopen spelen en vechten tegen mij als ik ze moest druppelen in de oogjes of de anti moest geven haha. Dus was niet echt bang voor ze, leek allemaal wel oke. Fles wilde ze alleen niet meer, dus maandag avond nog even geprobeerd, en ze namen eigenlijk bijna niks. Anando ook niet, dus ik deed wel een beetje in z'n bekkie dat ie iig wel iets binnen kreeg (deed ik wel vaker ging altijd goed..) Hij verslikte zich wel even, maar na beetje hoesten leek t gewoon goed te zijn. Dinsdag heb ik wel af en toe moeilijk zien ademen maar niet de hele dag door, tot gister avond en vandaag dat dat wel zo bleek.. Vanmiddag dan toch maar naar Dierenarts om te laten nakijken, en na een foto van z'n borstkastje te hebben gemaakt bleek dat een heel longetje 'dicht' zat. :( Ondanks dat ie nog fit overkwam vertelde de DA dat ik er ook rekening mee moet houden dat ze lichaampje dit niet vol gaat houden en de antibiotica niet aan slaat (kreeg die natuurlijk al maar had blijkbaar nog niet voor verbetering geleid) Hopelijk wil iedereen voor me duimen dat het sterke mannetje het wel overleefd..! 

Datum 07-05-2013
Sissi doormiddel van een keizersnede bevallen van vier prachtige Neva Masquerade kittens. Sissi en kittens maken het goed! Kijk onder Kittens voor meer info..

Datum 24-04-2013
Sissi is inderdaad zwanger! Gisteren een echo gedaan bij de dierenarts, die zegt sowieso vier hartjes te hebben gezien.. We gaan wachten op haar wondertjes. 5/6Mei zal ze moeten bevallen..

Datum 24-03-2013
Nu 3 weken na de dekking van Sissi met Ceasar lijkt ze zwanger te zijn..! Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte!

Datum 22-12-2012
Met alle drie de meiden naar de dierenarts geweest. Tara en Sissi een cocktail prik, en Baronessa een weekje antibiotica met oogdruppels. Hopelijk is gaat ze nu echt 100% beter worden.. ze bleef er nog een beetje in hangen namelijk.

Datum 1-10-2012
Sissi bleek niet zwanger te zijn en is dat ook niet geweest.. Helaas!

Datum 3-09-2012
Sissi heeft haar eerste dekking gehad, tot 6 september.

Datum 9-08-2011
Sissi laten testen op HCM, FIV en FelV, en weer goedgekeurd!

 

Datum 27-08-2011
27 augustus is Sissi doormiddel van een keizersnee bij Dierengeneeskundig centrum in Vleuten 'bevallen' van 1 kitten. Het verhaal leest u onder Kittens..

Datum 17-07-2011
Geconstateerd dat Sissi inderdaad zwanger is. Eind augustus zal ze bevallen van haar eerste nestje.

Datum 27-06-2011
Sissi was afgelopen week krols, en heb haar laten dekken door Sultan. Nu afwachten of de dekking is gelukt! Ik hou jullie op de hoogte!

Datum: 1-03-2011
Sissi is krols geworden.. Helaas is de dekking dus niet gelukt.. U hoort wanneer er een tweede dekking op de planning staat.

Datum: 20-02-2011
We gaan naar de kattenshow van de Nederlandse Perzen Vereniging in Woerden, bij de Snellerpoort. Het leuke van die show is dat ook cattery Kamaris daar heen komt. Hun hebben Sissi gefokt en nemen ook de kater mee die Sissi's eerste partner is geworden!

Datum: 06-02-2011
Sissi is voor het eerst gedekt door Sultan!! Aankomende dagen zal ze nog een paar keer gedekt worden, en dan verwachten we hopelijk over 9weken (rond 13 April) een prachtig nestje Neva Masquerade en Siberische kittens!!

Datum: 20-01-2011
Sissi getest op FIV en FelV,

Datum: 27-12-2010
Sissi goed gekeurd op HCM en PKD.

Datum: 19-12-2010
Mijn site in de lucht!! Helemaal zelf ontworpen, dus ben er erg trots op ! 

Datum: 03-10-2010
Kattenshow Saint pro Cat geweest met Sissi, ze heeft daar haar eerst CAC behaald!

 

Raëma's Siberen  |  info@raemassiberen.com