Er zijn 4 prachtige Neva's geboren op 7 Mei!

Helaas weer doormiddel van een keizersnede.. Na 66dagen was Sissi nog niet bevallen en leek er ook niks snel te gaan beginnen.. Samen met de dierenarts besloten om niet het risico te lopen Sissi in gevaar te brengen en uiteraard de kittens. 

Een van de kittens die als eerste geboren had moeten worden had ook niet langer klem moeten liggen dan had ze het niet overleefd.. De eerste paar uren was ze erg zwak maar gelukkig na wel gewoon te eten en goed te ademen ging ze s nachts goed bewegen. Nu is er niks meer aan de hand!

Ze hadden allemaal erg mooie gewichten en zijn verder 100% in orde!

Net als met het ene kitten van 1,5jaar geleden zorg ik ervoor dat ik eerst de kittens bij Sissi aanleg ze goed laat zuigen aan de tepels om de melk productie goed op gang te helpen, en daarna krijgen ze een flesje van me. Uit een aantal tepels komt al melk, maar nog niet allemaal helaas.. Maaarrrr beter een paar dan helemaal niet uiteraard! Ik vind bij voeren niet erg, als ze ook maar bij mama wat te eten krijgen ;)

Blauw Anando, katertje: 98gram bij geboorte
Roze Aïssa, poejse:   92 gram bij geboorte
Oranje Audi, poesje: 96 gram bij geboorte
Groen Aïtan, katertje: 96 gram bij geboorte 

Aangezien dit me eerste offciële A nestje is, en ik graag toch wel een reden/thema heb voor het zoeken van namen.. Heb ik besloten elk nestje namen te geven naar een land dat begint met de begin letter.
Nu word het Afrika! Heb al aantal erg mooie namen gevonden, alleen die hebben een betekenis, en wil de kittens graag nog even iets beter leren kennen voordat ik bepaal wie welke naam gaat krijgen. Dan blijft het tenminste echt een persoonlijke naam :)

 

 

Raëma's Siberen  |  info@raemassiberen.com