Ons J- Nestje is geboren! 1 november 2021
Thema Japan

De ochtend van dag 65 vd Zwangerschap is Sally bevallen van haar kitten. Om 8.20 is het kleine katertje Yuki geboren. Mama en Yuki maken het goed!
Heel jammer voor Yuki dat hij geen broertjes en/of zusjes heeft. We brachten hem de eerste 2,5 week van om de paar een een kruik naar af en toe om hem warm te houden als Sally een wandelingetje maakte. Ze is een hele goede rustige mama, dat is heel fijn! Yuki koos alleen uit alle tepels maar één tepel om uit te drinken.. Haar melkklieren vonden dat niet fijn dus die werden allemaal heel erg opgezet. Gelukkig hebben we een ontsteking kunnen voorkomen door haar regelmatig naast ons te leggen en haar buik/melkklieren te helpen masseren. Na een paar dagen werden de harde plekken kleiner en trokken ze weg. 

Yuki is een kleine lieve doerak die vanaf dag 3 veel bij ons ligt op de bank samen met zijn mama. Heerlijk genieten voor haar en ons <3 

Die aandacht en de melkbar alleen te hebben heeft hem alleen een beetje verwend gemaakt lijkt het, aangezien hij heel lang niet at haha Pas tussen week 6 en 7 begon hij kleine hapjes te eten. Net voordat hij 7weken was at ie wel meteen een muisje helemaal op! Zijn instinct kwam meteen na het ruiken naar boven en hij ging helemaal los! Blijft mooi om te zien hoe de natuur dat voor elkaar heeft. Sindsdien eet hij steeds meer en komt eindelijk ook met grotere sprongen aan.

Met 10 weken woog hij al 1,22 kilo! 

Paar dagen oud, veilig en warm bij mama <3

Raëma's Siberen  |  info@raemassiberen.com