Ons H nestje is 19 april geboren! (allemaal verkocht)
Thema Hollandse namen!

Dit nestje is voor ons eigenlijk een beetje een verassing. Ja natuurlijk breng je de poes naar een dekkater toe en hoop je er zwanger mee terug te nemen. Maar we dachten dat ze niet was gedekt, en als het al wel was gebeurd alleen 1 of 2 dekken de eerste nacht. De rest van onderstaande was dus best een verassing!
2,5 week na de dek was het eigenlijk al duidelijk, ze was zwanger! Toch was ik ergens bang voor een schijnzwangerschap, en ben dus na een paar weken nog wel langs de dierenarts geweest om te laten voelen of ze wel echt kittens droeg. Ja ze voelde wel iets... Ze was dus echt zwanger en zou een paar kittens krijgen, wouw!
Merci is sinds dinsdag avond 17 april onrustig geweest. Ik dacht die gaat binnen een paar uur beginnen! Ze ging niet meer bij ons weg, nam ons mee naar plekken waar ze wilde gaan liggen, de doos, de krabpaal etc Veel miauwen en echt heen en weer lopen en veel hijgen. Maar uren later nog steeds geen weeën. Daardoor maakte ik me ook nog geen zorgen, alleen veel slapen werd het die nacht dus niet haha
Woensdag ook de hele dag onrustig geweest, maar geen weeën..
's avonds na het eten ben ik naast de doos gaan zitten en is ze heerlijk in slaap gevallen. Ze bleef ook weer bij ons in de slaapkamer, ze bleef kalmer en sliep af en toe. Om 11:45 begon ze weer met miauwen en maakte ze me wakker. Toen ik haar rustig aaide en haar buik voelde merkte ik al wat weeën op. Die kwamen binnen een kwartier al steeds sneller en voor ik het wist was het eerste kitten om 0:17 geboren! En na de derde bleef ze maar door gaan! Ook na het vierde kitten voelde ik nog iets in haar buik, en ja hoor, het laatste, vijfde, kitten kwam om 1:17 (ook nog is mooi qua tijd he haha)!

Kitten 1: Blue torbie met wit poes
Kitten 2: Cremé of rood zilver? met wit kater
Kitten 3: Blue tabby met wit poes
Kitten 4: Rood met witte kater
Kitten 5: Black torbie met wit poes

Filmpjes:
https://youtu.be/g4BK_kfJXXM
https://youtu.be/irnk6H3qj4Y
https://youtu.be/Ptg5ABJ6b-I Spelen/eerste stapjes 4-05
 https://youtu.be/8ZtgtAedvWY Stoeien met tante Dottie 4-05
https://youtu.be/wmUQ3KC27Ws Eerste hapjes 16-05
https://youtu.be/8RcGhlINkRM 25-05 ontsnappen Guusje
https://youtu.be/NKMmtH1eOy8 25-05 Spelen met nieuw speelgoed

 

 

De kittens zijn snel! 17 mei zijn ze pas 4 weken, maar klommen sinds een paar dagen al uit de doos, lopen en stoeien er al lekker op los en eten sinds 16 mei al kleine hapjes! 
Ze zitten nu in het camping bedje en klimmen ook al langs de wanden omhoog haha Wat een durfals! De eerste plasjes zijn ook al op de bak gedaan, en een eerste poepje ligt er ook al in!
Trots op de kittens!
Het zijn wel ook echte smeerkezen haha Ze zitten na het eten echt helemaal onder tot de haren boven hun ogen hahaha


 

 

 Kittens op de foto 4,5 week <3

Prachtige lieve Merci met haar gekleurde kroost! <3 it!

Tevreden trotse mama!!

 

 

Raëma's Siberen | info@raemassiberen.com