Ons I- Nestje is geboren! 24 maart 2021
Thema Ierland

De nacht van 23 op 24 (voor haar dag 64 vd Zwangerschap) is Merci bevallen van een mooie vierling. Mama en kittens maken het goed!
Het was wel echt een bevalling met lange aanloop! Merci had op 18 maart al een dag dat ze veel aandacht vroeg, en al de hele dag in de bevallingsdoos te vinden was. Ik schrok daar wel een beetje van, aangezien de kittens echt nog even een paar dagen moesten blijven zitten! Gelukkig was er vrijdag en zaterdag niks meer aan de hand. Zondag rond 15.30 werd ze super onrustig, miauwen, ons halen, naar de doos lopen en zorgen dat we mee gingen, erin springen en weer eruit. Ze wist duidelijk niet wat ze wilden. Maar na heel wat uren gebeurde er niet meer dan dat..
Maandag werd op momenten na wel weer een vrij rustige dag, maar dinsdag deed ze het ook wel. Uren lang dacht ik nou nu gaat ze beginnen.. Maar nee hoor, elke keer geen weeën te zien.. Hoe frustrerend haha!

Uiteindelijk is ze dus pas Dinsdag nacht rond 2 uur begonnen met de bevalling. Ze sliep bij ons op de kamer en was helemaal rustig en deed alles heel goed stil en kalm. Tussen de kittens zat wel een vrij lange tijd, wat ze bij haar eerste nestje niet zo heel erg had. Maar elke bevalling is weer anders zoals ik nu zelf ondertussen ook weet haha. Na de vierde voelde ik niks meer dus heb ik ze heel snel een schoon matje en handdoek gegeven en zijn we om 5.15 eindelijk allemaal tevreden weer gaan slapen.

Het is echt een heerlijk stel en wat een leuke kleuren! We kijken erg uit naar hoe ze opgroeien en gezelligheid gaan brengen in huis!

Kitten 1: Poes, Black Red tabby with White (Abby/ Ellie)
Kitten 2: Poes, Black Silver Spotted with White (Charlie)
Kitten 3: Poes, Black White (Ollie)
Kitten 4: Poes, Black Red Silver tabby with White (Lucy/Truusje)

Samen met de toekomstige eigenaren gaan we het Thema voor dit nestje bepalen, en dat is het Thema Ierland geworden!

Filmpjes: (nieuwste bovenaan)

https://youtu.be/tbuFNc1i-eY Nu echt los!
https://youtu.be/OgSIO8lkmqg Blijft geniaal speelgoed... Veertjes!
https://youtu.be/6_Fm2VqvlVI Ja ze zijn allemaal goed wakker!
https://youtu.be/KdwAs0_NvS4 17-06 Beginnen steeds wakkerder te worden 

https://youtu.be/o-0d0QqKsv4 Grote muisjes eten! 
https://youtu.be/WfD2DV36VF8 Zet je geluid goed hard
https://youtu.be/gESz1s8G_-Y 23 mei Playtime!


https://youtu.be/9UEwjuTCiWA Bevalling van het vierde kitten!
 

 

 

Raëma's Siberen  |  info@raemassiberen.com