Ons K- Nestje is geboren! 15 maart 2022
Thema ..

De nacht van 14 op 15 (voor haar dag 64 naar 65 vd Zwangerschap) is Merci bevallen van een mooie vierling. Mama en kittens maken het heel goed!
Gelukkig had Merci dit keer geen lange aanloop naar de bevalling toe. Vanaf zondag bleef ze wat meer bij ons en vond ze het niet fijn als we beide uit het zicht waren, die nacht sliep ze lekker in de doos bij ons op de kamer maar bleef rustig. 
Maandag heb ik de hele dag naast haar kunnen zitten, op het weg brengen van de kids smorgens na, en dat vond ze ook niet leuk haha Ze stond me heel lief op te wachten en ik mocht niet meer bij haar weg! Dat heb ik dus ook niet gedaan, ook met de hoop misschien bevalt ze dan overdag of begin van de avond.. Maar helaas ze is een echte nacht bevaller haha

Het eerste kitten werd om 2.50 geboren! Heel stil rustig en beheerst. Het was het Creme katertje. Tweede kitten kwam om 3.23 naar paar korte weeën, veel wit en.. Rood! Weer een katertje. (gedachte kwam nu bij me op; Ohjee als ze dit jaar maar niet alleen maar katers krijgt haha) Om 3.44 weer paar weeën en toen leek er een heel wit kitten geboren te zijn. Huh dat kan niet. Heeel veel wit en ja hoor, creme met blue vlekken! Een poesje! Jeej!

Daarna bleef ze een tijdje rustig, lekker zichzelf en de kittens wassen, ook geen weeën dus ik maakte me niet druk. Rond 4.29 begon ze weer met weeën, en toen kwam een tweede poesje met heel veel wit 5 minuten later! Twee poesjes, hoe fijn, we kunnen kiezen! 

Alle vier de kittens doen het meteen goed, rustig maar meteen drinken en rond kruipen, heerlijk om te zien. Merci is zo'n lieve en goede mama, alles zoals je hoopt dat het gaat <3 Onwijs dankbaar hiervoor !! <3

Kitten 1: Kater, Creme tabby Spotted/Mackerel ?
Kitten 2: Kater, Red tabby/effe/silver ? with White
Kitten 3: Poes, Blue creme tabby/silver ? with White
Kitten 4: Poes, Blue creme tabby/effe ? with White

Samen met de toekomstige eigenaren gaan we het Thema voor dit nestje bepalen, het zal Kinderboeken of Koningen en Koninginnen worden.

Filmpjes: (nieuwste bovenaan) 

20-03: https://youtu.be/HJLfBMqzufY

 

Raëma's Siberen  |  info@raemassiberen.com